Capitala cumpără autospeciale pentru ridicarea rapidă a maşinilor parcate neregulamentar sau abandonate

Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti S.A. cumpără şase autospeciale pentru ridicarea rapidă a autovehiculelor staţionate neregulamentar sau abandonate pe drumurile publice, valoarea totală estimată fără TVA a acestora ridicându-se la aproape trei milioane de lei.

1176 afișări
Imaginea articolului Capitala cumpără autospeciale pentru ridicarea rapidă a maşinilor parcate neregulamentar sau abandonate

Capitala cumpără autospeciale pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Conform caietului de sarcini anexat anunţului licitaţiei, furnizorii au obligaţia de a furniza şase autospeciale pentru ridicare rapidă autovehicule , în vederea prestării activităţii de ridicare, tractare şi transport a autovehiculelor staţionate neregulamentar / abandonate pe drumurile publice ori pe domeniul public. Autospecialele cu platformă şi sistem de încărcare liftant lateral trebuie să asigure ridicarea în siguranţă a vehiculelor pe roţi staţionate neregulamentar pe domeniul public (carosabil, trotuare, spaţii verzi etc.), din orice poziţie care permite folosirea sistemului. Acestea trebuie să aibă în dotare echipamente de ridicare liftante capabile să ridice autovehiculele staţionate neregulamentar / abandonate pe drumurile publice ori pe domeniul public.

Valoare totală estimată, fără TVA, este de 2.941.176 lei.

Potrivit caietului de sarcini, autospecialele trebuie să aibă o putere minimă de 185 cai-putere, să poată ridica cel puţin 2500 de kilograme. De asemenea, ele trebuie să dispună de oglinzi retrovizoare exterioare cu reglaj electric şi degivrante, camere multiview, sistem audio, aer condiţionat şi Încălzire auxiliară în staţionare.

Timpul operaţiunii de ridicare trebuie să fie de maxim 60 secunde / autovehicul, de la momentul poziţionării autospecialei lângă autovehiculul parcat neregulamentar.

”Sistemul liftant lateral al autospecialei trebuie să fie prevăzut cu braţe culisante, din oţel, care să intre în contact doar cu roţile/anvelopele autovehiculului care urmează a fi ridicat. Braţele culisante ale sistemului liftant lateral trebuie să permită ridicarea de autovehicule pe ambele părţi ale autospecialei, respectiv stânga/dreapta”, se mai arată în caietul de sarcini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici