Capitala va avea pentru 2008 un buget de 1,3 milioane de euro

Edilii Bucureştiului au la dispoziţie, pentru 2008, peste 1,3 miliarde de euro, potrivit proiectului de buget supus dezbaterii publice, în acest an urmând a se încheia lucrările de investiţii în infrastructura rutieră a oraşului.

2 afișări
Imaginea articolului Capitala va avea pentru 2008 un buget de 1,3 milioane de euro

Capitala va avea pentru 2008 un buget de 1,3 milioane de euro

Miercuri, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va supune aprobării bugetul municipiului pentru anul 2008, în valoare totală de 4.862.678.660 de lei, aproximativ (1,3 milioane de euro)

Bugetul pe anul în curs este mai mic decât cel pe care edilii municipali l-au avut la dispoziţie în 2007, de peste 5.300.000.000 de lei şi pe care finanţiştii municipali l-au caracterizat ca fiind "cel mai mare pe care l-a avut municipalitatea vreodată".

Anul 2007 a creat disconfort bucureştenilor, ca urmare a demarării proiectelor de reparare a străzilor, lucrări rămase neterminate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici