Captură de 12 kilograme de canabis, la Arad, trei suspecţi fiind reţinuţi

Trei tineri au fost reţinuţi la Arad de către ofiţerii de la crimă organizată şi procurorii DIICOT, fiind suspectaţi de implicare în trafic internaţional de droguri de risc, în casa unuia dintre suspecţi fiind găsită cantitatea de 12 kilograme de canabis, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

371 afișări
Imaginea articolului Captură de 12 kilograme de canabis, la Arad, trei suspecţi fiind reţinuţi

Captură de 12 kilograme de canabis, la Arad, trei suspecţi fiind reţinuţi (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că au fost descoperite 12 kilograme de canabis, în urma unor percheziţii domiciliare făcute de către ofiţeri de la crimă organizată şi procurori DIICOT.

Potrivit surselor citate, ancheta a început după ce un tânăr din Arad a primit un colet din Spania în care se afla cantitatea de 300 de grame de canabis. La locuinţa suspectului a mai fost descoperit canabis, până la cantitatea totală de aproximativ 12 kilograme.

Extinzând cercetările, au fost identificaţi doi complici ai tânărului, unul din Arad şi unul din Braşov, toţi trei fiind reţinuţi.

În cursul zilei de vineri, cei trei suspecţi vor fi prezentaţi judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici