GALERIE FOTO  Captură demnă de Vestul Sălbatic. 17 pistoale ascunse într-un camion, descoperite la Vama Calafat

O persoană a fost prinsă în fragrant, la Vama Calafat, în timp de transporta într-un camion 17 pistoale calibru 9 mm, fără serie şi muniţie aferentă.

Urmărește
476 afișări
Imaginea articolului Captură demnă de Vestul Sălbatic. 17 pistoale ascunse într-un camion, descoperite la Vama Calafat

Captură demnă de Vestul Sălbatic. 17 pistoale ascunse într-un camion, descoperite la Vama Calafat

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au documentat activitatea infracţională a unui cetăţean străin, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Cetăţeanul străin a fost prins în flagrant de poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu – Sectorul Poliţiei de Frontieră Calafat la intrarea în ţară, în timp ce transporta într-un camion, ascunse în interiorul şi în paravantul cabinei, 17 pistoale, calibrul 9 mm, fără serie şi fără muniţia aferentă, pentru care persoana în cauză nu ar fi putut prezenta documentele de provenienţă.

Cele 17 arme au fost ridicate pentru cercetări, fiind dispusă o constatare criminalistică. Pistoalele au fost ascunse în interiorul şi paravantul cabinei.

Astfel, conform raportului de constatare, arma pusă la dispoziţie este o armă de foc scurtă, tip pistol, ce corespunde categoriei armelor de foc letale.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, cetăţeanul străin a fost reţinut de către poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pistol,
camion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici