Captura impresionantă la graniţa cu Bulgaria: ţigări de aproape 11 milioane de lei, la Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit într-un camion cu produse alimentare peste 435.000 de pachete de ţigări, cu o valoare de peste 10.8 milioane de lei. Acestea urmau să fie introduse ilegal în ţară.

650 afișări
Imaginea articolului Captura impresionantă la graniţa cu Bulgaria: ţigări de aproape 11 milioane de lei, la Vama Giurgiu

Captura impresionantă la graniţa cu Bulgaria: ţigări de aproape 11 milioane de lei, la Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, într-un camion cu produse alimentare, cantitatea de 8.700.000 de ţigarete (435.000 de pachete), estimată la o valoare de peste 10,8 milioane lei, ce urma a fi introdusă ilegal în ţară.

Şoferul era un cetăţean bulgar, iar în acest caz se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Acesta transporta, conform documentelor prezentate, produse alimentare în Belgia.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la desigilarea mijlocului de transport şi efectuarea unui control amănunţit asupra încărcăturii. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele mărfii declarate în documente (metoda capac), 800 de baxuri ce conţineau 8.700.000 de ţigarete (435.000 de pachete).

Ţigările, în valoare totală de aproximativ 10.875.000 de lei, au fost confiscate, iar şoferul camionului a fost reţinut pentru 24 ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
captură,
ţigări,
vamă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici