Carambol pe DN1: Două TIR-uri şi un autocar, implicate în accident. Traficul, blocat pe un sens

Două autocamioane şi un autocar au fost implicate într-un accident de circulaţie, miercuri, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Miercurea Băi din judeţul Sibiu, la ora transmiterii acestei ştiri drumul fiind blocat pe un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

871 afișări
Imaginea articolului Carambol pe DN1: Două TIR-uri şi un autocar, implicate în accident. Traficul, blocat pe un sens

Carambol pe DN1: Două TIR-uri şi un autocar, implicate în accident. Traficul, blocat pe un sens (Imagine Thomas Campean / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, Drumul Naţional 1 este blocat în urma unui carambol pe sensul de mers Sebeş – Sibiu, două TIR-uri şi un autocar fiind implicate în accidentul produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă între autoturisme.

Welter a precizat că nu sunt victime în urma carambolului, dar traficul este blocat pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul, motiv pentru care se circulă alternativ pe banda liberă până când turismele vor fi îndepărate de pe DN 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici