Carantină de noapte în România. Arafat, întrebat dacă animalele de companie pot fi plimbate după 23.00: Poate îi convingem să nu o facă

Raed Arafat a fost întrebat, în contextul noilor restricţii, dacă animalele de companie pot fi plimbate noaptea. „Poate îi convingem să nu îi plimbe atunci”, a răspuns acesta.

2738 afișări
Imaginea articolului Carantină de noapte în România. Arafat, întrebat dacă animalele de companie pot fi plimbate după 23.00: Poate îi convingem să nu o facă

Arafat, întrebat dacă animalele de companie pot fi plimbate noaptea: Poate îi convingem să nu o facă

Întrebat vineri dacă animalele de companie pot fi plimbate noaptea, Raed Arafat a răspuns: „Noi, să zicem, până la 22:00 să îi plimbăm, până la 23:00 chiar. Dar între 23.00 şi 5.00, poate că îi convingem să nu îi plimbe atunci”.

Întrebat, de asemenea, dacă se menţine excepţia purtatului măştii în cazul în care între persoane există o distanţă de 2 metri, Arafat a răspuns că, în cazul în care cineva mănâncă „e normal că se menţine”, numai dacă persoana respectivă e singură: „Nu vei spune la oameni să nu mănânce sau să nu bea apă sau cei care au viciul fumatului să îi opreşti. Dar nu pot să faci acest lucru cu alte persoane”.

Arafat a fost întrebat, de asemenea, ce se întâmplă cu sălile de fitness, cu mall-urile şi cu magazinele din mall-uri şi a răspuns că se închid la ora 21.00: „Deci da, se închid la ora 21:00. Cinematografele, teatrele rămân pe incidenţă până la 1,5, de la 1,5 la 3.00 şi peste 3 la mie, dar cu siguranţă oamenii trebuie să ajung acasă înainte de ora 23.00”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
restricţii,
arafat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici