Carantina e sfântă, mai puţin când trebuie să plimbi câinele. Bărbatul din Hunedoara nu a scăpat, însă, de amendă

Un hunedorean care trebuia să stea în carantină a fost prins că îşi plimba câinele.

1087 afișări
Imaginea articolului Carantina e sfântă, mai puţin când trebuie să plimbi câinele. Bărbatul din Hunedoara nu a scăpat, însă, de amendă

Poliţiştii din oraşul Hunedoara au verificat unui bărbat care figura în carantină, însă au constatat că acesta nu este acasă.

Bărbatul a fost sunat şi le-a spus poliţiştilor că a ieşit la plimbare cu câinele.

Hunedoreanul a fost amendat cu 3.300 de lei.

De altfel, poliţiştii hunedoreni au verificat, miercuri, 82 de societăţi comerciale şi 44 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au dat 25 de sancţiuni contravenţionale (24 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi una pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare), valoarea totală a amenzilor fiind de 7.300 de lei.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici