Carantină în Dobroieşti, începând de sâmbătă seara. Şi Ludovic Orban deţine aici o proprietate

  • Ştiai că sambătă Dobroieştiul intră în carantinare pentru 14 zile?
  • Începând cu ora 22:00, localitatea se va închide în totalitate.
  • Şi dacă nu ştiai, premierul Ludovic Orban deţine aici o proprietate.
1164 afișări
Imaginea articolului Carantină în Dobroieşti, începând de sâmbătă seara. Şi Ludovic Orban deţine aici o proprietate

În urmă cu câteva zile, DSP Ilfov a solicitat în mod oficial carantinarea anumitor localităţi dintre cele mai afectate de creşterea numărului de persoane infectate cu Covid-19. Vestea că oraşul va fi închis timp de 14 zile nu i-a speriat pe localnici de niciun fel. Mai mult, au dat dovadă şi de această dată de cooperare şi înţelegere.

„Ori faci o carantinare totală şi cu testare masivă, ori ne batem joc”, este de părere un localnic.

„Probabil că nu mai poţi să mergi să faci petreceri, sau ce face lumea. Te duci la serviciu normal. Căci am mai fost două luni de zile. Ştim ce înseamnă! Acum este pentru două săptămâni. Să sperăm că va fi mai bine sau să fim sănătoşi”, spune un altul.

„Sunt pensionar. Pentru mine nu este o problemă, dar e pentru băieţii tineri, oamenii tari care se duc la muncă. Normal, trebuie să aibă liber. Chiar dacă este carantină”, consideră altcineva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici