Care este valoarea medie a unui pachet extrasalarial în România. Ce beneficii au angajaţii companiilor mari pe lângă salariu

Peste 70% dintre companiile care acordă şi alte beneficii materiale angajaţilor în afara salariului oferă tichete de masă. Acestea sunt date de 90% dintre companiile mari, cu peste 250 salariaţi, şi de 70% dintre companiile medii, cu peste 50 de salariaţi, conform unui studiu GfK realizat pe un eşantion de aproape 200 de companii.

447 afișări
Imaginea articolului Care este valoarea medie a unui pachet extrasalarial în România. Ce beneficii au angajaţii companiilor mari pe lângă salariu

Care este valoarea medie a unui pachet extrasalarial în România. Ce beneficii au angajaţii companiilor mari pe lângă salariu (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Programele de training urmează în clasament, acestea fiind oferite de către 54% dintre companiile mari şi de 35% dintre companiile de mărime medie.

Dreptul de a folosi maşinile de companie şi tichetele cadou sunt şi ele printre cele mai răspândite beneficii extrasalariale oferite de către angajatori.
Din totalul companiilor mari şi medii, 12% oferă asigurări de viaţă, de bunuri sau de accidente.
Citeşte mai multe despre angajaţii companiilor mari pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici