Care sunt ţările cu cea mai bună calitate a vieţii. Cum stă România

OECD (Org. pentru Cooperare şi Dezvoltare economică) a realizat un top al ţărilor în care există cea mai bună calitate a vieţii, iar rezultatul este diferit de ce era până acum. S-au luat în calcul factori ca şomajul, speranţa de viaţă şi timpul liber.

1300 afișări
Imaginea articolului Care sunt ţările cu cea mai bună calitate a vieţii. Cum stă România

Care sunt ţările cu cea mai bună calitate a vieţii. Cum stă România (Imagine: www.stirileprotv.ro)

3. Noua Zeelandă

Speranţa de viaţă este de 80,4 ani, iar procentajul persoanelor care se pot baza pe prieteni şi rude este de 97,1%.

2. Canada

Canda are un mare plus la capitolul spaţiu. Mai exact spaţiul din locuinţe. O persoană dispune în medie de 2,5 camere într-o casă.

Iar rata angajaţilor care lucrează mai mult de 50 de ore pe săptămână este de 0,04%.

1. Australia

Australia este ţara în care cei mai mulţi oameni îşi doresc să trăiască pentru că speranţa de viaţa este de 81 de ani. Procentul angajaţilor care lucrează mai mult de 50 de ore pe săptămână este de 0,14%.

Citeşte mai multe despre ţările cu cele mai bune condiţii de trai pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici