Carmen Bejan a cerut să participe la înhumarea copilului, dar cererea i-a fost refuzată

Fosta studentă la Medicină care a fost condamnată pentru că a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat, Carmen Şatran (Bejan), a cerut să participe la înmormântarea copilului său, la Pecica, însă conducerea Penitenciarului din Arad i-a refuzat cererea.

520 afișări
Imaginea articolului Carmen Bejan a cerut să participe la înhumarea copilului, dar cererea i-a fost refuzată

Carmen Şatran (Bejan) (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, Carmen Şatran (Bejan) a solicitat să poată participa, joi, la înmormântarea copilului său, în oraşul arădean Pecica, unde locuieşte soţul său, Claudiu Şatran.

"Comisia a analizat cererea şi a constatat că nu poate fi avizată favorabil pentru că persoana privată de libertate în cauză nu îndeplineşte condiţiile legale pentru a putea beneficia de acest tip de recompensă. Potrivit HG 1897/2006, sunt o serie de condiţii cumulative care trebuie îndeplinite", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Eduard Magold.

Conform sursei citate, tânăra a revenit săptămâna trecută în Penitenciarul din Arad, deocamdată fiind cazată la infirmerie, unde este sub supraveghere medicală.

Înmormântarea copilului soţilor Şatran va avea loc joi, de la ora 16.00, în Pecica.

Fosta studentă la Medicină, condamnată pentru participarea la uciderea şi tranşarea unui bărbat, a fost adusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în noaptea de 22 spre 22 mai. Ea a născut la scurt timp după ce a fost adusă la spital, însă copilul a decedat din cauza unor malformaţii.

Copilul născut de Carmen Bejan a fost o fetiţă care avea malformaţii la plămâni şi la inimă şi care a supravieţuit doar o oră după venirea pe lume, au precizat surse medicale.

Medicii legişti de la Institutul Naţional "Mina Minovici" din Capitală au declarat că bebeluşul avea anomalii congenitale incompatibile cu viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici