Carrefour retrage din magazine pâinea Snack Attack

Carrefour România a retras, luni, din magazinele din Bucureşti, pâinea produsă de Snack Attack, ca măsură de precauţie, produsele fiind suspecte că ar conţine soia modificată genetic, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, Andreea Mihai, directorul de marketing al retailerului.

8 afișări
Imaginea articolului Carrefour retrage din magazine pâinea Snack Attack

Carrefour retrage din magazine pâinea Snack Attack

"Am primit un buletin de analize de la Greenpeace, analize realizate la Viena, şi am decis, până la clarificarea situaţiei de către autorităţi, să fim precauţi şi să retragem produsele", a afirmat Mihai.

Reprezentanţii Greenpeace susţin că rezultatele testelor de laborator arată că pâinea produsă de Snack Attack şi distribuită, printre alţii, de Carrefour, conţine soia modificată genetic.

"Situaţia este îngrijorătoare, deoarece pâinea nici măcar nu este etichetată ca modificată genetic", a declarat Gabriel Păun, coordonator campanii Greenpeace.

Reprezentantul Carrefour a mai spus că obligaţia de a înscrie pe eticheta produsului conţinutul acestuia revine producătorului.

Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Snack Attack nu au putut fi contactaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici