Căruţele nesemnalizate continuă să producă victime pe drumurile publice. Un mort şi trei răniţi după ce o maşină a lovit un astfel de vehicul, în Constanţa

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav, miercuri seara, după ce o căruţă a fost izbită în plin de un autoturism, pe DN 3, în judeţul Constanţa, toate victimele fiind din atelajul hipo. Traficul între localităţile Cobadin şi Ciocârlia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.

921 afișări
Imaginea articolului Căruţele nesemnalizate continuă să producă victime pe drumurile publice. Un mort şi trei răniţi după ce o maşină a lovit un astfel de vehicul, în Constanţa

Căruţele nesemnalizate continuă să producă victime pe drumurile publice. Un mort şi trei răniţi după ce o maşină a lovit un astfel de vehicul, în Constanţa

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul rutier a avut loc marţi seară, pe DN 3, între localităţile Cobadin şi Ciocârlia.

„Au fost implicate un autoturism şi un atelaj hipo, care nu era semnalizat. În urma accidentului au rezultat patru victime, toate aflate în căruţă”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Două autospeciale SMURD şi două ambulanţe au intervenit pentru a le acorda îngrijiri medicale victimelor, una dintre persoane fiind inconştientă la sosirea salvatorilor. Deşi s-a încercat resuscitarea, cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Celelalte trei persoane, toate aflate în căruţă, au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri., traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii, poliţiştii constănţeni fiind prezenţi la faţa locului pentru dirijarea traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici