Casa şefului adjunct al Poliţiei Baia Mare, călcată de hoţi

Casa şefului adjunct al Poliţiei Baia Mare, Viorica Mărincaş, a fost spartă de un infractor recidivist, care a fost prins în flagrant de fiul poliţistei, iar suspectul a ajuns la spital după ce s-a rănit sărind de la balcon, pentru a nu fi prins.

61 afișări
Imaginea articolului Casa şefului adjunct al Poliţiei Baia Mare, călcată de hoţi

Casa şefului adjunct al Poliţiei Baia Mare, călcată de hoţi

Spargerea a fost reclamată, joi după-amiază, de fiul comisarului-şef Viorica Mărincaş, care a anunţat Poliţia că, în momentul în care s-a întors acasă, a surprins un bărbat pe unul dintre balcoanele imobilului. Acesta a declarat că, de teamă că va fi prins, bărbatul a sărit de la balconul aflat la etajul întâi al clădirii, fiind rănit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, agentul Dumitriţa Hotea, a precizat că poliţiştii care au ajuns acasă la adjunctul Poliţiei Baia Mare l-au identificat pe bărbat în persoana lui Vasile G., de 40 de ani, din Fărcaşa, cunoscut ca recidivist.

Hoţul a intrat în imobil spărgând un geam de la balconul etajului întâi, a umplut câteva sacoşe cu aparatură electrocasnică, pe care le-a aşezat lângă uşă, iar înainte să plece, a desfăcut o sticlă de băutură. El a fost surprins însă de fiul şefului adjunct al Poliţiei Baia Mare, care se întorsese acasă, iar hoţul a ieşit pe balcon, în încercarea de a scăpa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, poliţiştii au găsit asupra bărbatului mai multe bunuri sustrase din imobil şi o sumă de bani. Sursa citată a declarat că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Vasile G. se află, în prezent, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în secţia de terapie intensivă.

"Pacientul a fost adus cu un traumatism cranio-cerebral acut şi diferite contuzii la nivelul feţei. Avem suspiciunea unei fracturi de coloană, însă acest lucru este încă în investigaţie medicală", a declarat medicul şef al secţiei, Andrei Mureşan.

Bărbatul este conştient, însă a refuzat să facă orice declaraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici