Casa subprefectului judeţului Prahova, distrusă parţial într-un incendiu

Casa subprefectului judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a fost parţial distrusă, luni seară, într-un incendiu izbucnit din cauze necunoscute deocamdată, care a cuprins două imobile, fără să fie înregistrate persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

234 afișări
Imaginea articolului Casa subprefectului judeţului Prahova, distrusă parţial într-un incendiu

Casa subprefectului judeţului Prahova, distrusă parţial într-un incendiu (Imagine: Cristi Cimpoeş/ Mediafax Foto)

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 20.20, şi a cuprins două locuinţe de pe strada Sinăii din Ploieşti, una dintre case aparţinând subprefectului Rodica Paraschiv.

Flăcările au fost stinse de pompieri după aproximativ o oră.

În urma incendiului, nicio persoană nu a fost rănită, familiile care locuiesc în cele două case fiind evacuate, însă pagubele materiale sunt "serioase", a precizat prefectul de Prahova.

Potrivit acestuia, casa subprefectului a fost cuprinsă de incendiu în zona etajului şi a mansardei, iar casa alăturată, construită chiar lângă locuinţa Rodicăi Paraschiv, a fost distrusă tot în zona etajului.

Cele două imobile nu mai pot fi locuite în urma intervenţiei pompierilor. Subprefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, locuia împreună cu soţul şi fiul său.

Potrivit prefectului Marius Sersea, nu se ştie deocamdată la care dintre imobile a izbucnit incendiul, urmând ca poliţiştii şi pompierii să stabilească acest lucru, precum şi cauzele focului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici