Cascadorie fatală. Cunoscut pentru ascensiuni, a murit după ce a căzut de la etajul 68

Remi Lucidi, cunoscut sub numele de Remi Enigma pentru ascensiunile pe care le făcea, a murit la vârsta de 30 de ani după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong.

9090 afișări
Imaginea articolului Cascadorie fatală. Cunoscut pentru ascensiuni, a murit după ce a căzut de la etajul 68

Treizeci de ani şi o pasiune pentru sporturile extreme. Remi Lucidi, cunoscut sub numele de Remi Enigma, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong, complexul Tregunter Towers din Hong Kong, China, situat pe The Peak.

De origine franceză, Lucidi a fost declarat mort pe loc, anunţa South China Morning Post.

Potrivit oficialilor din Hong Kong, Lucidi i-a spus paznicului că mrge să viziteze un prieten de la etajul 40. Cu toate acestea, un ofiţer de securitate a încercat să-l reţină pe Lucidi după ce "presupusul prieten" a confirmat că nu-l cunoaşte: dar până atunci "alpinistul" era deja în ascensor.

Imaginile au surprins apoi o imagine a lui Lucidi ajungând la etajul 49 şi apoi urcând din nou scările până în vârful zgârie-norilor.

Temerar, neînfricat, a escaladat zgârie-nori în toată lumea. Pe profilul său de Instagram apar fotografii cu el escaladând clădiri din toată lumea, în Dubai, Bulgaria şi chiar în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici