CASMB începe luni distribuirea celor 40.000 de taloane returnate

Casa de Asigurari de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) începe, luni , 29 octombrie, restituirea celor 40.000 de taloane din Programul Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate returnate CASMB întrucât nu au fost găsiţi destinatarii.

3 afișări
Imaginea articolului CASMB începe luni distribuirea celor 40.000 de taloane returnate

CASMB începe luni distribuirea celor 40.000 de taloane returnate

Este vorba despre bucureştenii născuţi în lunile iulie, august şi septembrie care, din diverse motive, nu au intrat în posesia taloanelor de consultaţie şi analize expediate prin intermediul Postei Romane, informează CASMB.

Având în vedere numărul mare de retururi la nivelul Bucureştiului - aproximativ 40.000 de taloane -, eliberarea scrisorilor va fi realizată eşalonat, în ordine alfabetică. Astfel, la sediul CASMB din strada Ilfov nr. 4, sector 5 vor fi ridicate taloanele persoanelor ale căror nume de familie încep cu literele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, O, Q, R, U, W, X, Y, Z, la sediul din strada Vasile Lascar - cei cu N, S, Ş, la sediul din Vitan - cei cu P, T, Ţ, iar cel din Gorjului - cei cu M şi V.

Bucureştenii vor prezenta copii de pe actele de identitate ale tuturor persoanelor pentru care solicită restituirea taloanelor. Programul de lucru este de luni până vineri între orele: 9.00 - 13.00 şi 14.00 - 18.00. CASMB a pus la dipoziţie şi o linie verde (0800.800.951) la care pot fi obţinute informaţii suplimentare.

Programul de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, finanţat integral de Ministerul Sănătăţii Publice, a început la 1 iulie şi durează 15 luni.

Prin acest Program, cetăţenii vor beneficia gratuit de o consultaţie clinică şi un set de analize (maximum nouă), pentru a depista eventuale afecţiuni cardiace, hepatice, renale, diabet sau anemii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici