Căsnicie cu secrete. Un bărbat câştigă două milioane de euro pe an, dar nu-i spune soţiei şi o pune să plătească chiria

Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună.

9955 afișări
Imaginea articolului Căsnicie cu secrete. Un bărbat câştigă două milioane de euro pe an, dar nu-i spune soţiei şi o pune să plătească chiria

Căsnicie cu secrete. Un bărbat câştigă două milioane de euro pe an, dar nu-i spune soţiei şi o pune să plătească chiria

Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

Bărbatul era muncitor, ambiţios şi avea obiective. "Sunt câteva dintre calităţile care m-au atras la el. Este imigrant şi cunoşteam dificultăţile economice ale familiei sale", a povestit femeia, conform Il Messagero.

La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit.

Bărbatul a absolvit facultatea şi s-a angajat.

"Îl întrebam de salariu şi îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an - n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta şi am continuat să trăiesc. Câştigam doar 20 de dolari pe oră şi aveam o mulţime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam", îşi continuă povestea femeia.

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraş, în timp ce ea s-a chinuit să-şi găsească un loc de muncă şi a rămas acasă timp de trei luni.

"Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanţele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenţie, el s-a ocupat de finanţe şi taxe de când ne-am căsătorit", declară aceasta.

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama şi sora ei. "Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declaraţia de impozit pentru ultimii trei ani". I-a cerut soţului ei să îi trimită declaraţia, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situaţie: "A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea".

În cele din urmă, după multe discuţii, bărbatul i-a trimis declaraţia de impozit, din care a reieşit că ar câştiga 2 milioane de euro pe an.

"În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Şi-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei şi continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înţeleg cum de a făcut rost de atâţia bani şi de ce a încercat să-i ascundă de mine", îşi termină povestea femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici