Câştigătorul unui jackpot istoric a încasat mai puţin de jumătate din câştig

Câştigătorul unui jackpot istoric de 1,35 miliarde de dolari a dus acasă mai puţin de jumătate din câştig. A obţinut al patrulea cel mai mare jackpot din istoria SUA, dar a decis să aleagă plata unică, în locul a 30 de plăţi pe parcursul a 29 de ani.

7171 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul unui jackpot istoric a încasat mai puţin de jumătate din câştig

Câştigătorul unui jackpot istoric a încasat mai puţin de jumătate din câştig

Un norocos câştigător al loteriei a reuşit să câştige un premiu uriaş de 1,35 miliarde de dolari, pe 13 ianuarie, în statul american Maine. A fost cel de-al patrulea cel mai mare jackpot la loterie din istoria Americii.

Câştigătorul a decis să rămână anonim. Persoana norocoasă a decis să nu primească întreaga sumă în 30 de plăţi pe parcursul a 29 de ani, ci plata unică, iar acum a primit mai puţin de jumătate din câştig, conform Daily Star.

În urma impozitelor, câştigătorului i-au revenit 498 de milioane de dolari, din care 173,6 milioane de dolari au revenit guvernului federal, în timp ce 51 de milioane de dolari statului Maine.

Proprietarul care a vândut biletul a declarat că nu ştie cine l-a cumpărat, dar el a primit un bonus de 50.000 de dolari pe care l-a împărţit cu angajaţii săi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici