VIDEO  Cât este amenda dacă eşti prins furând o pereche de ochelari de soare în Norvegia. Un politician a păţit ruşinea

Liderul partidului de stânga norvegian a furat o pereche de ochelari din aeroport, apoi şi-a cerut public scuze.

1809 afișări
Imaginea articolului Cât este amenda dacă eşti prins furând o pereche de ochelari de soare în Norvegia. Un politician a păţit ruşinea

Cât este amenda dacă eşti prins furând o pereche de ochelari se soare Oslo. Un politician norvegian a păţit ruşinea

Liderul partidului de stânga, Ródt, din Norvegia, Bjórnar Moxnes, a fost prins în flagrant în timp ce fura o pereche de ochelari de soare de la Duty Free-ul din incinta aeroportului din Oslo.

Moxnes a fost amendat cu 3.000 de coroane norvegiene (puţin peste 257 de euro) pentru furt cu intenţie, iar imaginile cu momentul sustragerii obiectului au apărut în spaţiul public.

Evenimentul a iscat controverse. În weekend, politicianul a fost intervievat de postul public norvegian NRK, unde a povestit incidentul şi şi-a recunoscut vinovăţia: „Vreau să încep prin a spune că îmi pare foarte rău”.

A intrat în concediu

Moxnes a explicat că şi-a dat seama că a părăsit magazinul fără să plătească doar când era deja la restaurant, dar a recunoscut că a fost cuprins de „anxietate şi panică”, precum şi de „teama de un scandal”, motiv pentru care nu s-a mai întors să plătească ochelarii de soare.

În prezent, Bjórnar Moxnes şi-a luat concediu de odihnă până pe 18 iulie, pentru a-şi reveni din stresul născut ca urmare a atenţiei pe care i-a acordat-o mass-media în ultimele zile, în timp ce oamenii din partid îşi păstrează încrederea în liderul lor.

Sneve Martinussen, deputat al partidului, a declarat: „Am analizat cu atenţie chestiunea în timpul şedinţei Consiliului Naţional, unde s-a exprimat încredere deplină în Bjórnar ca lider al partidului şi nu cred că acest video schimbă acest lucru. El confirmă ceea ce ne-a spus şi nu oferă informaţii noi”, a declarat Martinussen, într-un interviu pentru NRK.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici