Cât mai câştigă un junior în audit: între 350 şi 550 € net/ lună

Salariul net pe care îl poate obţine un tânăr care intră pe o poziţie de entry-level în compania de consultanţă fiscală LeitnerLeitner este cuprins între 350 şi 550 de euro net pe lună, în funcţie de cunoştinţe, potrivit lui René Schöb, partner în cadrul companiei.

75 afișări
Imaginea articolului Cât mai câştigă un junior în audit: între 350 şi 550 € net/ lună

Cât mai câştigă un junior în audit: între 350 şi 550 € net/ lună (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Credem că oferim salarii bune în comparaţie cu alte companii internaţionale de profil. Pentru nivelul de junior, de regulă, recrutăm direct din facultate, dar pentru nivelurile de senior cu minimum 3 ani experienţă nu există alte modalităţi decât recrutarea oamenilor cu background în industriile de taxe, audit şi contabilitate. Dacă suntem în căutarea unor poziţii de middle sau de top-management, fie recrutăm prin reţeaua noastră, fie prin agenţii specializate în recrutare", a spus Schöb.

Citeşte mai multe despre cât mai câştigă un junior în audit pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici