Cât te costă lecţiile de schi pentru copilul tău

O oră de schi cu un instructor privat costă între 30 şi 90 lei, în vreme ce pentru o tabără de schi de o săptămână suma minimă de plată este 895 de lei, potrivit Gândul.

191 afișări
Imaginea articolului Cât te costă lecţiile de schi pentru copilul tău

Cât te costă lecţiile de schi pentru copilul tău (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

În sezonul sporturilor de iarnă părinţii care îşi doresc pentru copiii lor lecţii de schi au de unde alege, cu precizarea că schiul nu este chiar un sport ieftin. Astfel, sunt două posibilităţi: lecţii plătite cu ora, individuale sau în grup, sau tabere de schi. În Poiana Braşov, la şcoala Sport Ski Club Braşov (www.ski-instructor.ro) se organizează atât tabere de schi, cât şi lecţii individuale.

Pentru o singură persoană se plăteşte suma de 50 de lei, pentru două persoane 90 de lei şi dacă aveţi trei copii atunci suma de plată este de 120 de lei. Tot 50 de lei costă ora pentru o persoană în cazul lecţiilor de snowboard, şi cu 10 lei mai puţin pentru două persoane care plătesc, astfel, doar 80 de lei pentru o oră.

Citeşte mai multe despre cât te costă lecţiile de schi pentru copilul tău pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici