Cât te costă să le faci gurmanzilor cadouri de Crăciun

Recesiunea a golit conturile companiilor, însă a umplut, paradoxal, coşurile de cadouri pe care acestea le trimit, de sărbători, clienţilor şi colaboratorilor, potrivit Gândul.

26 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să le faci gurmanzilor cadouri de Crăciun

Cât te costă să le faci gurmanzilor cadouri de Crăciun (Imagine: www.gandul.info)

Jolyon M'Bey, managerul chocolateriei Leonidas nu se aştepta ca în amarul an de criză 2010, vânzările de dulciuri fine din perioada sărbătorilor de iarnă să le egaleze măcar pe cele din 2009. "Surprinzător, vindem mai mult decât anul trecut. Firmele vor să le trimită clienţilor şi colaboratorilor cadouri prin care să le transmită un semnal de încredere. Să le arate că au rezistat crizei, că au rămas în picioare", a explicat Jolyon M'Bey pentru Gândul. C

iocolata şi dulciurile fine de la Leonidas ajung în coşurile expediate de companii partenerilor de afaceri, dar şi sub bradul de Crăciun al oamenilor obişnuiţi. Un pachet de 250 de grame cu 16 praline costă 42 de lei, o cutie metalică aurită cu 25 de praline face 95 de lei, în timp ce o cutie din carton de lux, pătrată, cu 32 de praline este 110 lei.

Citeşte mai multe despre cât te costă să le faci gurmanzilor cadouri de Crăciun pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici