Cătălin Voicu se simte mai bine

Directorul Spitalului Penitenciarului Jilava, Mihai Apăvăloaie, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu s-a ameliorat, acesta fiind încarcerat în condiţii decente, alături de alte două persoane, într-un salon de şase paturi, dotat cu televizor.

84 afișări
Imaginea articolului Cătălin Voicu se simte mai bine

Cătălin Voicu se simte mai bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mihai Apăvăloaie a spus că senatorul stă în condiţii bune şi că, după ce s-a trezit, starea sa de sănătate era în general bună, arătând că stresul emoţional care l-a încercat marţi noapte a trecut.

Directorul Spitalului Penitenciarului Jilava a mai precizat că problemele cardiace ar putea reveni în momentul în care senatorul s-ar stresa şi şi-ar face din nou probleme din cauza situaţii sale juridice.

Întrebat despre condiţiile celulei în care este închis senatorul, Apăvăloaie a spus că demnitarul stă în condiţii decente, într-un salon spaţios, de şase paturi, dotat cu televizor, alături de alte persoane arestate preventiv.

Marţi noapte, senatorul PSD Cătălin Voicu a fost internat la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru investigaţii medicale, după ce medicul de la arestul Direcţiei Cercetări Penale, unde parlamentarul a fost încarcerat, a decis transferul. În jurul orei 23.30, cadre de la Direcţia Cercetări Penale au solicitat ajutorul medicului, întrucât Voicu ar fi acuzat o stare de rău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici