FOTO Căţelul „minune” din Oklahoma, născut cu două cozi şi şase picioare: „Un miracol numit Skipper”

  • Un căţel din Oklahoma s-a născut cu două cozi şi şase picioare.
  • „Este un miracol numit Skipper. La propriu”, au scris cei de la Neel Veterinary Hospital pe Facebook.
2291 afișări
Imaginea articolului FOTO Căţelul „minune” din Oklahoma, născut cu două cozi şi şase picioare: „Un miracol numit Skipper”

Skipper nu numai că s-a născut în timpul unui ger cumplit, dar are şi două cozi şi şase picioare.

„Este un miracol numit Skipper. La propriu”, a scris Neel Veterinary Hospital pe Facebook.

Veterinarii susţin că Skipper s-a născut cu mai multe malformaţii congenitale, ceea ce a dus la o singură cavitate a capului şi a pieptului, dar şi la două regiuni pelvine, două căi urinare inferioare, două sisteme de reproducere, două cozi şi şase picioare, scrie CBS News.

Este posibil ca Skipper să fi avut un geamăn care nu a reuşit să se separe în timp ce era în uter.

Veterinarii bănuiesc că Skipper are şi spina bifida şi e posibil să aibă nevoie de terapie şi asistenţă pe măsură ce creşte.

Skipper este un adevărat „miracol” deoarece nici o cercetare publicată nu indică faptul că vreun alt căţel cu combinaţie similară de malformaţii congenitale să fi supravieţuit naşterii.

Cu toate acestea Skipper se manifestă normal: „Organele par a fi într-o formă excelentă, îşi face nevoile, este foarte puternică. Creşte corespunzător până acum. Toate picioarele ei se mişcă şi răspund la stimul la fel ca un căţeluş normal".

Potrivit unei pagini de Facebook numită „Skipper's Journey”, Skipper „se descurcă excelent”. Ea s-a născut alături de alţi opt pui şi niciunul dintre ceilalţi nu pare să aibă anomalii.

Skipper s-a născut pe 16 februarie în Chickasha, Oklahoma, a doua zi după ce Oklahoma a trecut prin temperaturi atât de scăzute cum nu fuseseră în mai mult de un secol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici