Câţiva manifestanţi de la Universitate s-au luat la bătaie

Câţiva manifestanţi de la Piaţa Universităţii s-au luat la bătaie, joi seară, şi au fost despărţiţi de jandarmii aflaţi în dispozitiv la faţa locului, care au ridicat două persoane din rândul recalcitranţilor.

787 afișări
Imaginea articolului Câţiva manifestanţi de la Universitate s-au luat la bătaie

Câţiva manifestanţi de la Universitate s-au luat la bătaie

Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat, pentru MEDIAFAX, că persoanele ridicate vor da declaraţii, una în calitate de reclamant, iar cealăltă, în calitate de pârât, după ce ar fi lovit cu pumnul.

Incidentele între manifestanţi au plecat, potrivit informaţiilor de la faţa locului, de la divergenţele de opinii dintre cele două tabere de protestatari: una aflată pe trotuarul fântânii de la Universitate, care numără circa 150 de persoane, şi o alta, ceva mai numeroasă, aflată vivazi, în faţa Teatrului Naţional.

Manifestanţii din primul grup au avut mesaje contra întregii clase politice, scandând şi împotriva premierului Victor Ponta şi a lui Crin Antonescu, în timp ce a doua tabără a cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu.

Incidentele au început pe trotuarul de la fântână, în urma unor schimburi de replici pe subiecte politice.

Manifestanţii au avut altercaţii şi după ce doi dintre ei au fost luaţi de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici