Căutarea presupusului avion prăbuşit în Bacău s-a încheiat

Căutarea presupusului avion prăbuşit în Bacău a fost abandonată până la primirea de noi date. Semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat.

2398 afișări
Imaginea articolului Căutarea presupusului avion prăbuşit în Bacău s-a încheiat

Căutarea presupusului avion prăbuşit în Bacău s-a încheiat

ISU Bacău informează, luni seara, că pompierii au intervenit în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţa un posibil accident aviatic în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni.

Spre locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. A fost anuţat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bacău, Salvamont Bacău şi elicopterul SMURD Iaşi, care a survolat zona până la lăsarea întunericului.

Totodată, au fost alertate serviciile pentru situaţii de urgenţă a comunelor Ungureni, Tamaş, Buhoci, Traian şi Gioseni, pentru a aloca forţe, în aşa fel încât căutarea să se facă pe arii extinse.

Au participat 43 de lucrători ai MAI şi 35 de voluntari.

Începând cu ora 20:25, căutare s-a încheiat.

„În urma analizei efectuate, având în vedere faptul că semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat, căutarea se va relua în momentul în care vom primi noi date”, transmite ISU Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avion,
bacău,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici