Căutări disperate: Sebastian, băiatul dispărut fără urmă, căutat de zeci de salvatori în Arad cu cinci drone

Zeci de poliţişti, pădurari, jandarmi, pompieri şi pădurari participă joi cu mai multe maşini, o barcă şi 5 drone la acţiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbătă de acasă.

595 afișări
Imaginea articolului Căutări disperate: Sebastian, băiatul dispărut fără urmă, căutat de zeci de salvatori în Arad cu cinci drone

Căutări disperate: Sebastian, băiatul dispărut fără urmă, căutat de zeci de salvatori în Arad cu cinci drone

Potrivit ISU Arad, la acţiunea de căutare a copilului participă 28 de poliţişti cu 8 autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu 5 drone şi 7 maşini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoşenilată, o barcă şi o autospecială de suport, dar şi 6 jandarmi cu o autospecială.

Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localităţii şi nu s-a mai întors.

Potrivit poliţiştilor, băiatul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariţiei.

Persoanele care au informaţii ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
dispărut,
drone

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici