Video Sute de forţe şi voluntari îl caută pe Sebastian, copilul de 7 ani, dispărut de acasă, dintr-o localitate din Arad

Sute de forţe MAI şi voluntari îl caută de peste 24 de ore pe Sebastian Ionel Corbei, copilul de 7 ani, care a dispărut de acasă, din localitatea Vânători, judeţul Arad. Mama a alertat autorităţile, iniţial spunând că băiatul era la joacă, apoi că a plecat la o stână din afara localităţii.

963 afișări

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale MAI, îl caută pe băiatul în vârstă de 7 ani, rătăcit în zona localităţii Vânători.

Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei, Sebastian Ionel Corbei, a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localităţii şi nu s-a mai întors.

Băiatul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică.

Nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariţiei.

Persoanele care au informaţii ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Activităţile de căutare au fost declanşate imediat după sesizare, fiind în desfăşurare şi la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătraţi.

Forţele de ordine au fost suplimentate, fiind implicaţi în căutări 47 de poliţişti cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparţinând I.P.J. Arad şi 2 aparţinând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 poliţişti de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 poliţişti locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum şi 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul M.A.I.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici