Video Căutările avocatei braşovene dispărute se extind în judeţul Covasna

Căutările avocatei braşovene Elodia Ghinescu în judeţul Argeş au rămas fără niciun rezultat, iar de sâmbătă procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor îndrepta echipele de căutare spre zona opusă Argeşului, în Covasna.

1 afișare

Au fost scotocite toate văile şi lacurile din zona Dragoslavele - Rucăr - Podul Dâmboviţei şi Fundata - Dâmbovicioara de către echipele din politişti, jandarmi, salvamontişti, pădurari, însoţite de câini de urmărire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La Rucăr, scafandrii din Curtea de Argeş au căutat în lacurile din zonă, dar trupul avocatei nu a fost găsit.

"Avem de căutat şi în Covasna, dar nu am abandonat Argeşul şi Braşovul, unde căutările şi observaţiile vor continua. În ceea ce priveşte Covasna pot să vă confirm că există şi aici râpe şi zone inaccesibile, unde trupul avocatei putea fi aruncat. Vom fi ajutaţi în continuare de salvamontiştii care ştiu foarte bine toate văile, iar colegii noştrii de la poliţie şi jandarmi vor scotoci tot cu ajutorul câinilor specializaţi în astfel de operaţiuni. Prima zona cercetată va fi Ozun", a declarat procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În urmă cu o săptămână, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a primit o solicitare din partea Parchetului Tribunalului Braşov să sprijine cercetările în cazul avocatei dispărute din Braşov, întrucât există suspiciuni că trupul femeii ar putea fi găsit în zona muntoasă a Argeşului.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani), avocat în cadrul Baroului Braşov, a dispărut de acasă în 30 august. Soţul acesteia, poliţistul Cristi Cioacă, a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici