Căutările lui Nicoară Mihali, extinse şi în judeţele Satu Mare şi Bihor

Căutările lui Nicoară Mihali Bandriş, unul dintre suspecţii în cazul utilajelor furate din străinătate, care a reuşit să scape din nou, vineri seară, de poliţiştii care îl urmăreau, trăgând spre ei mai mult focuri de armă, au fost extinse şi în judeţele Satu Mare şi Bihor.

58 afișări
Imaginea articolului Căutările lui Nicoară Mihali, extinse şi în judeţele Satu Mare şi Bihor

Căutările lui Nicoară Mihali, extinse şi în judeţele Satu Mare şi Bihor (Imagine din arhivă; Tudor Costi/Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Judeţene Satu Mare, comisarul şef Liviu Tăut, a declarat că toţi poliţiştii sătmăreni care acţionează în stradă, indiferent că este vorba despre poliţişti de la Ordine Publică, de la Circulaţie sau de la Investigaţii Criminale, au fost instruiţi şi au primit fotografia suspectului dat în urmărire generală în cazul traficului cu utilaje grele furate din străinătate.

Aceştia au primit sarcină să urmărească orice informaţie care ar putea duce la Nicoară Mihali Bandriş.

De asemenea, conducerea Poliţiei Judeţene Satu Mare a cerut sprijinul poliţiştilor de frontieră, în cazul în care suspectul ar încerca să iasă din ţară prin punctele de trecere a frontierei din judeţ.

Surse din cadrul Poliţiei Judeţene Bihor au declarat că şi în acest judeţ s-au organizat filtre pe mai multe şosele, verificările fiind făcute de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bihor.

Nicoară Mihali Bandriş, din Borşa, unul dintre suspecţii în cazul traficului cu utilaje grele furate din străinătate, dat în urmărire generală, a tras, vineri seară, mai multe focuri de armă într-o maşină a Poliţiei care îl urmărea, reuşind să scape pentru a doua oară, după ce în urmă cu o lună el a lovit o maşină a Poliţiei cu un autovehicul de teren, reuşind să fugă în pofida faptului că poliţiştii au tras focuri de armă împotriva lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici