Căutate în Italia, descoperite la Nădlac. Tractoare estimate la peste 300.000 de euro, găsite într-un TIR

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au găsit într-un TIR în care ar fi trebuit să se afle colete cu stofă două tractoare estimate la peste 310.000 de euro. Tractoarele erau căutate de către autorităţile din Italia.

1272 afișări
Imaginea articolului Căutate în Italia, descoperite la Nădlac. Tractoare estimate la peste 300.000 de euro, găsite într-un TIR

Miercuri seara, poliţiştii de frontieră din Nădlac, alături de poliţişti din Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva – Arad, au identificat într-o parcare de automarfare situată pe DN 7, în zona adiacentă punctului de trecere, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetăţean român.

Şoferului i-au fost solicitate documentele de însoţire a mărfii, conform cărora automarfarul era încărcat cu mai multe colete de stofă.

În urma verificării semiremorcii, s-a constatat că înăuntru se aflau două tractoare marca John Deere.

Tractoarele figurau ca „bunuri căutate pentru confiscare“, alertă fiind introdusă de către autorităţile din Italia chiar în ziua în care au fost descoperite.

Tractoarele, estimate la o valoare de peste 310.000 de euro, au fost confiscate, iar poliţiştii fac cercetări pentru tăinuire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici