Cauza intoxicării de la ferma de pui din Bihor. Opt angajate au ajuns la spital

Angajaţii fermei de pui din localitatea Ciumeghiu, judeţul Bihor, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, acumulat pentru că hala în care erau nu au fost bine ventilate. Opt angajate au ajuns la spital.

446 afișări
Imaginea articolului Cauza intoxicării de la ferma de pui din Bihor.  Opt angajate au ajuns la spital

Cauza intoxicării de la ferma de pui din Bihor. Opt angajate au ajuns la spital

Potrivit ISU Bihor, în jurul orei 15.00, un angajat al unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu a sesizat prin 112 că mai mulţi angajaţi se simţeau rău.

Mai multe echipaje de intervenţie au fost trimise la faţa locului, iar angajaţii au fost evaluaţi medical. Opt din cele 18 persoane aflate la serviciu prezentau dureri de cap şi dificultăţi de respiraţie.

„Celor opt victime le-a fost administrat oxigen şi li s-au acordat toate îngrijirile care se impuneau, şapte dintre cele opt femei cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. În urma cercetărilor efectuate de echipajele CBRN în clădirea din care angajaţii se autoevacuaseră în urma simptomelor resimţite, s-a detectat prezenţa monoxidului de carbon acumulat din cauza faptului că halele din interiorul acesteia, dotate cu un sistem de încălzire pe gaz, nu au fost ventilate corespunzător. După ventilarea spaţiilor, nu s-a mai detectat prezenţa monoxidului de carbon”, arată ISU Bihor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici