Caz cumplit: Bărbat omorât în bătaie, după un conflict izbucnit într-un bar

Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort, căzut la pământ într-un sat din judeţul Hunedoara. Bărbatul avea o lovitură în zona capului, iar anchetatorii au stabilit că anterior avusese un conflict cu un alt bărbat, în barul din sat.

627 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit: Bărbat omorât în bătaie, după un conflict izbucnit într-un bar

Hunedoara: Bărbat omorât în bătaie după un conflict la bar

Poliţia Orăştie a fost sesizată vineri seară că în satul Dancu Mare a fost găsit un bărbat căzut la pământ, în stare de inconştienţă.

Bărbatul avea o lovitură în zona capului, din cauza căreia a murit.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul avea 62 de ani şi era din oraşul Călan. Acesta a avut un conflict cu un alt bărbat de 54 de ani, la barul din sat.

Suspectul este audiat la această oră, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violente şi ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
omor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici