Caz incredibil la Iaşi. O familie de sirieni a dispărut de la Campionatul Mondial de Şah. Nimeni nu mai ştie nimic despre ei

Organizatorii Campionatului Mondial de Şah au alertat, joi, autorităţile după ce trei copii nu s-au prezentat la o rundă din concurs. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au aflat că cei trei copii, alături de părinţii lor, au renunţat la cazarea de la hotel şi au plecat.

995 afișări
Imaginea articolului Caz incredibil la Iaşi. O familie de sirieni a dispărut de la Campionatul Mondial de Şah. Nimeni nu mai ştie nimic despre ei

O familie de sirieni a dispărut de la Campionatul Mondial de Şah de la Iaşi (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Cinci persoane din Siria, între care trei copii, au dispărut de la hotelul unde erau cazaţi în Iaşi. Minorii erau înscrişi la Campionatul Mondial de Şah şi nu s-au prezentat la concurs, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi a fost alertat de organizatorii Campionatului Mondial de Şah Şcolar după ce trei copii nu s-au prezentat la o rundă a competiţiei.

Poliţiştii au verificat la hotelul la care erau cazaţi cei trei copii, alături de doi adulţi, iar potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi aceştia renunţaseră la cazare încă de joi dimineaţa.

Cele cinci persoane sunt din Dubai, dar au cetăţenie siriană.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, cele cinci persoane, doi adulţi şi trei minori, au vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi au drept de şedere în România până pe 30 aprilie, când se termină Campionatul Mondial de Şah Şcolar.

Competiţia a reunit la Iaşi peste 600 de copii din 46 de ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici