Caz macabru în judeţul Constanţa: Suspect reţinut după găsirea unui picior uman

Poliţiştii constănţeni au reţinut un suspect după ce un picior uman a fost descoperit, luni dimineaţă, în comuna Istria, fiind vorba despre o crimă comisă de către un amic al celui decedat.

1172 afișări
Imaginea articolului Caz macabru în judeţul Constanţa: Suspect reţinut după găsirea unui picior uman

Caz macabru în judeţul Constanţa: Suspect reţinut după găsirea unui picior uman

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima ar fi avut loc vineri seară, după o ceartă izbucnită în urma consumului de alcool. Victima şi suspectul erau prieteni de pahar, dar vineri seară, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar agresorul şi-ar fi omorât tovarăşul de pahar, lovindu-l cu un topor în cap. Când şi-a dat seama ce a făcut, el a încercat să scape de cadavru şi a încercat iniţial să-l incendieze, dar pentru că nu a reuşit să distrugă astfel urmele crimei, a îngropat cadavrul chiar în curtea casei sale.

Trupul a fost însă îngropat superficial, astfel că nişte câini, cel mai probabil, l-au dezgropat şi au rupt bucata de picior. Cum curtea respectivă nu avea un gard împrejmuitor, piciorul a fost cărat de animale pe o distanţă de aproximativ 30 de metri, unde a fost abandonat, fiind descoperit de un trecător luni dimineaţă. Ulterior, anchetatorii au găsit şi restul trupului, îngropat în curtea casei din apropiere.

Trupul victimei, care avea 49 de ani, a fost dus la morgă, pentru necropsie. Suspectul, în vârstă de 62 de ani, şi-ar fi recunoscut fapta, precizând că a fost un gest de autoapărare, fiind atacat cu un cuţit de către victimă. Ancheta este în curs de desfăşurare, anchetatorii urmând să stabilească şi încadrarea faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici