Caz odios în Timiş: Femeie cu probleme psihice, legată cu lanţuri de tatăl ei. A fost găsită de vecini pe stradă

  • O femeie de 41 de ani din comuna Saravle, judeţul Timiş, a fost legată cu lanţuri de picioare de către tatăl său pentru a nu putea ieşi din casă
  • Femeia a reuşit să scape şi a fost găsită de vecini pe stradă
  • De asemenea, femeia are probleme psihice
732 afișări
Imaginea articolului Caz odios în Timiş: Femeie cu probleme psihice, legată cu lanţuri de tatăl ei. A fost găsită de vecini pe stradă

Sursa FOTO: Profimedia

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că femeia a reuşit, totuşi, să scape, deşi fusese legată cu lanţuri, şi a fost găsită de vecini pe stradă.

„O femeie în vârstă de 41 de ani din Saravale, cu un grad de handicap, locuieşte cu tatăl său care are 80 de ani. Femeia a fost internată de mai multe ori la Psihiatrie, dar a fost externată de fiecare dată după o perioadă. Deoarece femeia pleacă de acasă, iar tatălui îi era frică să nu dea o maşină peste ea şi să fie accidentată, a decis să îşi lege fiica cu lanţuri de picioare pentru a nu mai putea ieşi din casă. Aceasta a reuşit, totuşi, să scape şi a fost găsită de vecini pe stradă”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Timiş, Smaranda Marcu, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că femeia este internată de luni într-un centru rezidenţial pentru persoane cu dizabilităţi.

„Este vorba despre o persoană cu dizabilităţi, o femeie aflată în dificultate, din Saravale, încadrată într-un grad de handicap, iar pentru astfel de cazuri, în care nici familia şi nici comunitatea locală, Primăria, nu mai pot sprijini persoana, atunci trebuie să fim contactaţi la DGASPC pentru a acorda sprijin. Colegii mei au fost în Saravale, au discutat cu reprezentanţii Primăriei, cu tatăl femeii dar şi cu ea şi au căzut de acord că e mai bine ca aceasta să fie instituţionalizată într-un centru rezidenţial pentru persoane cu dizabilităţi, chiar de luni”, a spus Marcu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, a precizat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici