Caz şocant în Bacău. Un bărbat ar fi încercat să răpească o fetiţă de pe stradă

Poliţiştii din Bacău fac cercetări într-un dosar de tentativă de lipsire de libertate, după ce tatăl unei fete a sunat la 112 şi a spus că un bărbat ar fi vrut să îi răpească fiica de pe stradă.

220 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Bacău. Un bărbat ar fi încercat să răpească o fetiţă de pe stradă

Caz şocant în Bacău. Un bărbat ar fi vrut să răpească o fetiţă de pe stradă/ Incidentul, sesizat de tatăl fetei

Potrivit IPJ Bacău, tatăl unei fete a sesizat poliţiştii, marţi seara, că un bărbat a abordat-o pe fiica lui pe o stradă din Oneşti.

„În seara zilei de 24 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 ani cu privire la faptul ca fiica minoră a fost abordată de un bărbat necunoscut care ar fi încercat să o ia în braţe. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au purtat discuţii cu minora şi tatăl acesteia şi au început verificările pentru stabilirea situaţiei de fapt. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la lipsire de libertate”, a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Tatăl fetei a publicat şi pe reţele de socializare un apel pentru a-l identifica pe cel care a vrut să-i răpească fata.

„Aseară, în jurul orei 20, fiica-mea în vârstă de 10 ani s-a deplasat la mătuşa ei într-un bloc vecin (...) pentru a ridica ceva acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ în jur de 45-50 de ani, cărunt, circa 170-175 înălţime, părul în codiţă prins pe creştet, prinzând-o în braţe şi spunându-i <te-am prins, te iau acasă >. Fata zbătându-se şi ţipând, a reuşit să se elibereze", se arătă într-o postare făcută de tatăl fetei pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici