Caz şocant în Caraş-Severin. Un cuplu dădea petreceri vânătoreşti cu prostituate şi abuza sexual o fetiţă

Un bărbat din Caraş-Severin a fost ridicat vineri de procurorii DIICOT după ce oamenii legi au descoperit că a abuzat sexual o fată de 11 ani şi o altă tânără majoră, organiza petreceri vânătoreşti cu prostituate şi deţinea ilegal arme.

1192 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Caraş-Severin. Un cuplu dădea petreceri vânătoreşti cu prostituate şi abuza sexual o fetiţă

Conform cercetărilor din perioada mai - octombrie 2023, bărbatul ar fi convins-o pe femeia cu care ar fi avut o relaţie extraconjugală să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani, şi pe nepoata acesteia majoră, să asiste, să participe şi ulterior să efectueze acte de natură sexuală în vederea exploatării sexuale în interes propriu a celor două.

Bărbatul, alături de prieteni, dădea petreceri vânătoreşti la care erau invitate prostituate. „Vânătorii” funcţionau fără vreun temei legal, armele fiind deţinute în afara legii. Din carnea rezultată în urma partidelor de vânătoare se preparau diferite mezeluri care, mai apoi, erau oferite drept cadou pentru a obţine „servicii de interes”, conform Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Bărbatul este acuzat de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, iar femeia de trafic de minori, trafic de persoane şi corupere sexuală a minorilor.

„Carnea de vânat rezultată din aceste activităţi ar fi fost prelucrată în preparate de tip mezel şi ar fi fost, ulterior, comercializată sau oferită cadou în scopul obţinerii la schimb a unor servicii de interes pentru membrii grupării.

Totodată, în cadrul întrunirilor şi petrecerilor cu circuit închis la care ar fi participat membri ai grupării şi persoane din anturajul acestora, liderul grupării ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei cu aceste persoane, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale de către aceste femei şi de foloase nepatrimoniale pentru sine.

Până acum au fost găsite cinci persoane vătămate de cuplu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici