Caz şocant în Iaşi. Un bărbat a murit după ce şi-a băgat o petardă aprinsă în gură

Un bărbat de 50 de ani din comuna Belceşti, judeţul Iaşi, a murit după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut să îi salveze viaţa, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

20660 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Iaşi. Un bărbat a murit după ce şi-a băgat o petardă aprinsă în gură

Un bărbat a murit după ce şi-a băgat o petardă aprinsă în gură. Caz şocant în Iaşi

Incidentul a avut loc miercuri seară, în comuna Belceşti, judeţul Iaşi.

„Am fost solicitaţi în jurul orei 20 pentru un bărbat cu leziuni post explozie de petardă, petardă pe care şi-a introdus-o în cavitatea bucală aprinsă. A fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

„Politiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani, din comuna Belceşti, fiind sub influenţa alcoolului, s-ar fi autoaccidentat cu un articol pirotehnic, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Medicina legală urmează să stabilească dacă bărbatul se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici