VIDEO  Caz uluitor în Brazilia: un jurnalist care transmitea în direct de la locul unui accident a descoperit că victima este chiar fiul său

Victima, în vârstă de 32 de ani, îşi lasă soţia însărcinată în 3 luni şi o fiică de 8 ani.

1905 afișări
Imaginea articolului Caz uluitor în Brazilia: un jurnalist care transmitea în direct de la locul unui accident a descoperit că victima este chiar fiul său

Tragedie în Brazilia. Un jurnalist, Carlos Alberto Baldassari, a intrat în direct pe Facebook pentru a da detalii despre un teribil accident de circulaţie care s-a produs între un camion şi o maşină.

La un moment dat, a descoperit că victima accidentului mortal era fiul său, Thiago, în vârstă de 32 de ani. Momente dramatice care l-au obligat pe jurnalist să întrerupă live-ul.

În ciuda momentului de şoc de înţeles, Baldassari a difuzat apoi confirmarea că persoana implicată este fiul. Tânărul îşi lasă în urmă soţia, însărcinată în 3 luni şi o fiică de 8 ani.

„Sunt momente când mergem să acoperim evenimente şi descoperim că persoane din familia noastră sunt implicate”, a explicat jurnalistul.

„Din păcate, astăzi a fost fiul meu. Îl pierdem pe Thiago şi Dumnezeu să-l primească cu braţele deschise, a fost un băiat bun, cu suflet bun”, a încheiat bărbatul, cu vocea frântă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici