Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a trimis noi probe la INML şi Institutul de Criminalistică

DIICOT anunţă, luni, că, în cazul Caracal, a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valenţelor probatorii ale acestora de către Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” şi Institutul Naţional de Criminalistică.

1242 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a trimis noi probe la INML şi Institutul de Criminalistică

Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a trimis noi probe la INML şi Institutul de Criminalistică

"În perioada 15.08.2019 - 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române, delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare şi excavare a zonelor delimitate. De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoştinţă despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe", arată DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Procurorii anunţă că în cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valenţelor probatorii ale acestora de către Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” şi Institutul Naţional de Criminalistică din cadrul IGPR.

"Subliniem faptul că procurorii DIICOT, încă din data de 28.07.2019, au asigurat asistenţă familiilor celor două victime, prin intermediul specialiştilor din cadrul Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, în conformitate cu atribuţiile sale, prevăzute de art.3 din H.G. 460/2011 privind organizarea şi funcţionarea acestei instituţii. Precizăm că, pe toată durata derulării procedurilor, procurorii DIICOT au asigurat drepturile procesuale ale tuturor părţilor din dosar", potrivit sursei citate.

Taguri:
diicot,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici