Cazul Caracal. Maria Grapini: Nu cred în varianta INML. Propun să se reia procedura pe un cadavru de animal

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, sâmbătă, că nu crede în varianta confirmată de INML şi propune ca procedura să fie reluată pe un cadavru de animal, pentru a demonstra că arderea acestuia este completă. Ea a anunţat că va cere anchetă la nivel european privind traficul de persoane.

1348 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Maria Grapini: Nu cred în varianta INML. Propun să se reia procedura pe un cadavru de animal

Cazul Caracal. Maria Grapini: Nu cred în varianta INML. Propun să se reia procedura pe un cadavru de animal

„ Plânge cerul aproape în toată ţara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii,direcţi sau indirecţi!?Nu cred în variantă data de criminal şi confirmată de IML! Este dreptul meu de cetăţean să cred sau nu, în instituţii care se balbie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun să se ia un cadvru de animal( nu pot propune corp omenesc) şi în prezenţa anchetatorilor şi specialiştilor criminalul să reia toată procedura!. Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziţie şi arderea este completă!Altfel nu pot crede că se doreşte aflarea adevărului!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Ea a anunţat că va cere anchetă la nivel european privind traficul de persoane.

DIICOT a anunţat oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici