Cazul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi dus la reconstituiri

Anchetatorii îl vor duce luni pe Gheorghe Dincă la Caracal, pentru reconstituirea celor două crime pe care le-a recunoscut. Dincă va fi dus la locurile unde a săvărşit crimele, dar şi acolo unde se presupune că a aruncat cel puţin una dintre victime.

674 afișări
Imaginea articolului Cazul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi dus la reconstituiri

Cazul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi dus la reconstituiri

Potrivit avocatului Bogdan Alexandru, luni Gheorghe Dincă va fi dus la locurile unde a săvărşit crimele, dar şi acolo unde se presupune că a aruncat cel puţin un cadavru.

Avocatul a spus că nu cunoaşte ora la care vor începe reconstituirile.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei. Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus că remuşcările l-au determinat pe clientul său să îşi recunoască faptele.

Cel puţin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, declarau surse judiciare pentru MEDIAFAX, anchetatorii identificând rămăşiţe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spuneau că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

Taguri:
dincă,
reconstituiri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici