Cazul dubios al unui japonez de pe Diamond Princess

  • Un japonez care se vindecase de coronavirus s-a îmbolnăvit din nou
  • Acesta este un fost pasager de pe Diamond Princess
  • Până acum, au mai fost raportate cazuri similare în China
5475 afișări
Imaginea articolului Cazul dubios al unui japonez de pe Diamond Princess

Cazul dubios al unui japonez de pe Diamond Princess

Un japonez care părea să fi scăpat de coronavirus a fost testat din nou poziitiv, la mai puţin de trei săptămâni după ce a plecat din spitalul în care fusese îngrijit, scrie The Independent.

Omul, care are peste 70 de ani, a fost unul dintre pasagerii navei Diamond Princess şi a fost testat pozitiv pentru prima oară pe 14 februarie, când se afla la bordul vasului aflat în carantină.

Ulterior, a fost mutat în carantină într-un spital din Tokyo, iar testul ce i-a fost făcut pe 2 martie a ieşit negativ.

Odată ajuns acasă, în oraşul Mie din regiunea Kansai, acesta a manifestat din nou simtome de coronavirus şi a făcut febră.

A doua zi a mers la spital, unde a fost testat de coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Nu este primul caz de acest gen din Japonia. O femeie de 40 de ani din Osaka a trecut prin aceeaşi, situaţie, ea fiind considerat primul pacient care a contactat din nou virusul, după cazurile similare raportate de China.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici