Cazul furturilor de maşini de lux: Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Un funcţionar RAR este cercetat pentru că ar fi luat mită

Şapte dintre suspecţii de furturi de maşini de lux audiaţi luni la Serviciul Furturi Auto din Capitală au fost reţinuţi, cercetările în acest caz vizând şi un funcţionar de la Registrul Auto Român (RAR) care ar fi luat mită, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

735 afișări
Imaginea articolului Cazul furturilor de maşini de lux: Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Un funcţionar RAR este cercetat pentru că ar fi luat mită

Cazul furturilor de maşini de lux: Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Un funcţionar RAR este cercetat pentru că ar fi luat mită (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Până acum, s-a dispus reţinerea a şapte persoane. Audierile continuă", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Bogdan Staicu.

Poliţiştii au făcut, luni dimineaţă, percheziţii la 23 de adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu, fiind vizate 27 de persoane suspectate de furturi de maşini de lux, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Potrivit lui Niculae, poliţiştii aveau de pus în executare 27 de mandate de aducere, membrii grupării care se ocupa cu furtul de autoturisme de lux urmând să fie audiaţi.

În acest caz, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, în 9 mai, începerea urmăririi penale faţă de 21 de persoane, pentru infracţiuni de luare de mită, înşelăciune, fals, tăinuire, dare de mită sau abuz în serviciu.

"În data de 14.05.2012, a fost declanşată o acţiune de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Investigarea Fraudelor", se arăta într-un comunicat de presă al Parchetului Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici