Cazul morţilor din Timişoara. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia care a avut loc la Timişoara, unde o femeie şi doi copii au murit, după ce în bloc s-a făcut deratizare, potrivit şefului IPJ Timiş, Aurelian Alin Petecel.

628 afișări
Imaginea articolului Cazul morţilor din Timişoara. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la Timişoara

Şeful IPJ Timiş, Aurelian Alin Petecel, a declarat, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi despre decesul celor trei persoane, iar oamenii legii au deschis un dosar penal sub supravegherea procurorilor.

„Inspectoratul de Poliţie a fost sesizat la orele prânzului cu privire la decesul celor trei persoane. S-a constituit echipă complexă de urgenţă la faţa locului. Primele măsuri au fost luate. Sunt măsuri de conservare. Am încercat să identificăm eventuale suspiciuni cu privire la anumite persoane sau societăţi comerciale. S-a stabilit în urma primelor verificări că e o societate comercială care a efectuat activităţi de deratizare. Am mers pe acest fir, am încercat să identificăm de urgenţă dacă au mai fost locaţii în care să s-a efectuat deratizare de către această societate comercială. Facem verificări. Este un dosar penal în acest moment sub supravegherea unui procuror pentru fapta de ucidere din culpă”, a spus Petecel.

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Iniţial, victimele au chemat Ambulanţa, deoarece prezentau tulburări digestive, dar au refuzat să fie duse la spital. Ambulanţa a sesizat apoi autorităţile pentru că a fost chemată de mai multe ori la aceeaşi adresă. Purtătorul de cuvânt al Spitalul de copii „Louis Ţurcanu”, Mihai Gafencu, declara pentru MEDIAFAX că la spital sunt alţi 3 copii cu simptomele unei intoxicaţii.

Taguri:
dosar penal,
tragedie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici