Cazul pădurarului găsit mort în maşină: Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce ar fi lovit de mai multe ori victima cu o secure în cap

Un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată şi omor calificat în dosarul pădurarului ucis în localitatea ieşeană Sireţel. Potrivit procurorilor, acesta l-ar fi lovit în repetate rânduri pe pădurar cu o secure, în zona capului.

3332 afișări
Imaginea articolului Cazul pădurarului găsit mort în maşină: Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce ar fi lovit de mai multe ori victima cu o secure în cap

Cazul pădurarului găsit mort în maşină: Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce ar fi lovit victima cu o secure în cap

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, remis miercuri presei, un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul pădurarului ucis în comuna ieşeană Sireţel.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor I.I. din comuna Sireţel, judeţul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată (...) şi omor calificat (...) pe o durată de 30 de zile" se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Judecătorii au admis solicitarea procurorilor.

Potrivit aceleiaşi surse, în 12 septembrie, tânărul de 17 ani s-a dus în pădurea Todosoaia pentru a fura lemne, unde a fost surprins de pădurar. „În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Tânărul a fost supus unei expertize psihologice, iar, potrivit prim procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Cornelia Prisacariu, acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Taguri:
minor,
arestat,
pădurar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici