Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Potretul robot al criminalului

Poliţiştii au realizat, cu ajutorul martorilor, portretul robot al bărbatului care a ucis marţi un taximetrist în vârstă de 49 de ani pe Bulevardul Alexandru Obregia din Bucureşti.

4446 afișări
Imaginea articolului Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Potretul robot al criminalului

Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Potretul robot al criminalului

Bărbatul are 20-25 de ani, înălţime de aproximativ 1,70 metri, păr şaten şi constituţie astenică.

În momentul comiterii crimei bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, posibil gri, cu dungi orizontale şi era încălţat cu pantofi tip sport.

Poliţia Română solită persoanelor care recunosc acest bărbat să apeleze de urgenţă la 112 pentru a da detalii. Se oferă recompensă.

Un taximetrist a murit după ce a fost înjunghiat în zona gâtului, marţi la prânz, pe Bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici